Choose your language:

Het huis

Onze 5-sterren woning heeft een unieke ligging aan de ‘Sudhang’ (zuidelijke helling) van het Rothaargebirge. Vanuit ons huis heeft u een prachtig uitzicht. Dichtbij vindt u golfbanen, skipistes, wandel- en mountainbike gebieden. In de winter kunt u heerlijk zonnen op het terras, aan de voorkant van het huis.

Ruimte en comfort

De zeer ruime woning (2 slaapkamers en 1 combinatie van een slaap/werkkamer) is op de begane grond gelegen en is circa 105 m2 groot. De woning en de mooie tuin op het zuiden zijn in het voorjaar van 2012 nog geheel gerenoveerd, vernieuwd en voorzien van alle luxe en gemakken. Ook de gehele inventaris is hierbij vernieuwd.

Tevens hebben wij het “ECARF” kwaliteitszegel ontvangen. Dat staat garant voor woongenot en bewijst dat de woning ideaal is voor mensen met een allergie.

Indeling

De indeling van ons huis is als volgt:

Keuken, eetkamer, woonkamer, toilet, 2 slaapkamers, 1 combinatie van een slaap/werkkamer, douche met ligbad en een tweede toilet. Verder zijn er voorzieningen als een houtkachel, wasmachine, wasdroger en vaatwasser. Daarnaast hebben wij een 42-inch Plasma HD TV met zowel Nederlandse, Duitse en Engelse TV zenders. In de berging naast de woning is er ruimte voor het opbergen van uw golftassen, skispullen en nog veel meer. Meer informatie over de indeling van het huis vindt u hier.

Omgeving

Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig in de nabijgelegen stad, met circa 5.000 inwoners. Denkt u hierbij aan: een bakker, cafe’s, diverse medische diensten, een outletstore, restaurants, slager, supermarkten en ziekenhuis. Al deze voorzieningen liggen op 10 minuten loopafstand van elkaar. De stad staat bekend om zijn vakwerkhuizen en mooie rustige ligging.

Kortom, het verblijf in ons huis is een feest. Ervaar zelf hoe snel u zich thuisvoelt. Reserveer vandaag nog!

 

Klik hier voor diverse foto’s van ons huis >>

Klik hier voor een plattegrond van ons huis >>